Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Održan Božićni program dječjeg vrtića "Anđeli čuvari"

priredba01U srijedu, 21. prosinca u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ održan je Božićni program za roditelje i prijatelje djece iz dječjeg vrtića „Anđeli čuvari“.

Predblagdansko ozračje i raspoloženje svojim programom upotpunilo je osam mališana koji su uz pomoć voditeljice vrtića Jelene Grubišić i tete Valentine Barišić pripremili pjesmice i igrokaze.

Na samom početku programa sve prisutne pozdravio je prof. dr. Šimo Maršić, ravnatelj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ nakon čega su mališani otpjevali pjesmu „Zvončići, zvončići“ uz prigodnu plesnu koreografiju.

priredba02

U nastavku je uslijedilo nekoliko kratkih scenskih prikaza i prigodnih recitacija, koji su izmamili osmijehe svih prisutnih, a osobito ponosnih roditelja. Na ovaj način, mališani su izrekli svoju čestitku povodom nadolazećih blagdana. Po završetku programa, uslijedilo je iznenađenje, za koje je bio zaslužan Djed Božićnjak.

preiredba03

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2023
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE