Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Polaznici projekta Iuvenes Fructus slušali o berbi voća

Iuvenes Fructus 16. 1S početkom nove školske/akademske godine, nakon pauze i polaznici, u subotu 1. rujna, budući mladi poljoprivrednici vratili su se svojim obvezama u sklopu projekta Iuvenes Fructus kada je i održana šesnaesta edukacija na temu Berba voća.

Iuvenes Fructus 16. 2Edukacija je započela teorijskim dijelom koji je vodila prof. Gorana Blažanović. Berba je važna agrotehnička operacija kojom ubiremo plodove cjelogodišnjega truda i rada. Polaznici su upoznati s različitim metodama za određivanja optimalnog vremena berbe. Također su upoznati s načinima berbe te ambalažom i različitim pomagalima koja su im potrebna pri berbi.
Nakon predavanja, uslijedio je posjet 45. Međunarodnog sajma šljive u Gradačcu.

Amanda Đogaš

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE