Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Još uvijek se stigneš prijaviti na akciju 72 sata bez kompromisa!

Jos dva dana prijavePripreme za petu volontersku akciju 72 sata bez kompromisa u punom su jeku. Akcija koja će se i ove godine održati diljem Bosne i Hercegovine sigurno će okupit 1 000 mladih ljudi koji će prema, do sada prijavljenim projektima i aktivnostima, raditi na 60 projekata.

Akcija će se kao i prethodnih godina održati pod geslom volontiRAJ NA ZEMLJI u razdoblju od 27. do 30. rujna s ciljem promoviranja volonterskog djelovanja, angažmana mladih u svojim mjesnim, župnim zajednicama. Projekt započinje konferencijom za medije 27. rujna (četvrtak), a i dio mladih svoju će volontersku avanturu započeti u četvrtak te nastaviti u petak i subotu (28. i 29. rujna), dok je nedjelja, 30. rujna rezervirana za zajedničku svetu misu volontera i zabavu za sve one koji su se posljednjeg vikenda u mjesecu rujnu stavili na raspolaganje potrebitima.

Prijave za petu volontersku akciju otvorene su još dva dana – do 21. rujna, a sve župe mogu prijaviti ekološke, humanitarne, socijalne, edukativne, kreativne, karitativne projekte ili prikupljati hranu za socijalno ugrožene osobe, pučke kuhinje i sl. Župe koje nemaju mlade, a žele sudjelovati u projektu također mogu prijaviti projekt, nakon čega će djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizirati skupine mladih da tri beskompromisna dana provedu u posjeti nekoj župi i volontiraju u istoj.

Ovom prilikom pozivamo vas da još danas razgovarate s vašim mladima (ili župnicima) o uključivanju i vaše župe, škole, organizacije, udruge u petu volontersku akciju kako bismo zajedno radili na promoviranju volonterskog djelovanja ali i zajedničkim snagama pomogli što većem broju naših građana kojima je pomoć potrebna.

Rok za prijave otvoren je do 21. rujna.

Prijavne obrasce možete preuzeti sa službene stranice Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. (www.mladicentar.org). Ispunjene prijavne obrasce trebati poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Josip Milanović

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE