Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Još jedno uspješno predavanje u sklopu projekta Iuvenes Fructus

gost na iuvenes 1U srijedu 19. rujna u Kornici je održana osamnaesta edukacija budućih mladih poljoprivrednika u sklopu projekta Iuvenes Fructus, na temu industrijskog uzgoja jabuke.

Gost osamnaeste edukacije bio je predstavnik privatne voćarske savjetodavne službe Bodensee (Njemačka), mag. ing. agr., Igor Pedljo. Osim stručnog savjetovanja u voćarstvu, područje usluga tvrtke POB Leicht & Wetzler GmbH obuhvaća i distribuciju visoko kvalitetnog sadnog materijala za intenzivnu proizvodnju.

gost na iuvenes 2Polaznicima, ali i drugim prisutnim gostima, gospodin Igor je predstavio industrijski uzgoj jabuke. Osim toga, govorio je o prorjeđivanju i izboru sorti. Osvrnuo se na najzastupljeniji sortiment i pravce proizvodnje. Na kraju izlaganja bio je otvoren za svaki tip interakcije te rado odgovarao na pitanja koja su mu bila postavljena.

Amanda Đogaš

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE