Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Planinarsko društvo Skakavac pridružio se akciji 72 sata bez kompromisa

Skakavac trail 2019Početkom jeseni, točnije 29. rujna 2018. godine, Sarajevo će biti domaćin mnogobrojnim natjecateljima koji će sudjelovati na drugom Skakavac Trailu.

Skakavac Trail organizira Planinarsko društvo Skakavac iz Sarajeva, čija je misija da kroz ponudu novih atraktivnih sadržaja u prirodi, široj populaciji promijeni stav spram očuvanja životne sredine. Upravo jedan od atraktivnih sadržaja je i Trail running.

Trail running ili planinsko trčanje je najbrže rastući i najperspektivniji sportski trend u svijetu, na kojem pojedine zemlje baziraju svoju turističku ponudu. U Bosni i Hercegovini ova sportska disciplina je unatrag par godina bila potpuno nepoznata. Zahvaljujući planinama koje svojom ljepotom oduzimaju dah kao i entuzijastima koji su prepoznali taj potencijal, u Bosni i Hercegovini se planinsko trčanje sve više razvija i danas okuplja značajnu trkačku zajednicu. Natjecatelji se mogu prijaviti na jednu od tri ponuđene utrke različitih dužina, od 18, 32 i 43 kilometra od kojih se svaka boduje sa ITRA i UTMB® kvalifikacijskim bodovima. Staze prolaze najljepšim dijelovima grada i nude nezaboravno iskustvo, dajući mogućnost natjecateljima da osjete sve ljepote koje Sarajevo pruža.

Partner u realizaciji pete volonterske akcije 72 sata bez kompromisa koja će ove godine posljednjeg vikenda u rujnu mjesecu okupiti oko 1 000 mladih iz cijele Bosne i Hercegovine bit će i Planinarsko društvo Skakavac koji će ugostiti 20 volontera, te im ponuditi priliku za nezaboravno volontersko iskustvo. S obzirom na to da je riječ o beskompromisnom projektu, nećemo otkrivati koje će zadatke mladi volonteri imati na ovom događaju, no ono što sa sigurnošću možemo reći je kako će mladi koji budu volontirali na ovom događaju zaista petu volontersku akciju koju i ove godine organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. pamtiti jako dugo.

Podsjećamo Vas još jednom da su prijave za akciju 72 sata bez kompromisa otvorene još danas, do 23:59, a svi zainteresirani se prijaviti mogu putem prijavnih obrazaca koji se nalaze na službenoj stranici Centra za mlade (www.mladicentar.org) i poslati ih na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pridružite nam se u ovoj volonterskoj avanturi i zajedno stvorimo Raj na zemlji!

Josip Milanović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE