Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Poziv na konferenciju za medije povodom akcije 72 sata bez kompromisa

press konferencijaPoštovani predstavnici medija,

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. već 11 godina uspješno organizira različite projekte za mlade diljem Bosne i Hercegovine realizirajući edukativne, kreativne i socijalne projekte za mlade, ali i kontinuirano promoviranje volonterskog i karitativnog rada.

Tako ove godine, u razdoblju od 27. do 30. rujna, organizira petu volontersku akciju 72 sata bez kompromisa na kojoj će sudjelovati oko 950 mladih iz cijele BiH.
Ovom prilikom, pozivam Vas na konferenciju za medije, koja će se održati 27. rujna s početkom u 11 sati u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., na adresi Gatačka 18 (Otoka).

Tijekom konferencije razgovarat će se o petoj volonterskoj akciji 72 sata bez kompromisa koja se i ove godine održava pod geslom volontiRAJ NA ZEMLJI.
Nazočnima na konferenciji obratit će se: gđa. Renata Vrdoljak, zamjenica ravnatelja NCM-a Ivan Pavao II.; gosp. Josip Milanović, projekt koordinator; te vlč. Josip Vajdner, glavni urednik Katoličkog tjednika pri Medijskom centru Vrhbosanske nadbiskupije koji je partner projekta.

Osim karitativnih projekata, mladi iz Bosne i Hercegovine tijekom akcije provodit će razne aktivnosti u staračkim domovima, vrtićima, zavodima za osobe s invaliditetom, prikupljat će hranu za pučke kuhinje Caritasa, za socijalno ugrožene župljane diljem nadbiskupije, čistiti kuće starim i nemoćnim osobama, uređivati škole, čistiti javne gradske površine, raditi s djecom bez roditeljskog staranja i još mnogo toga.
Nakon konferencije za medije, u prostorijama NCM-a bit će upriličeno druženje s novinarima te mogućnost za obilazak i snimanje prostorija Centra.

Za sve dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte Josipa Milanovića, projekt koordinatora.
Iskreno se nadamo Vašem dolasku i zajedničkoj suradnji.
Unaprijed zahvalan,

Vlč. dr. Šimo Maršić,
ravnatelj

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

VIZIJA: Mostovi povjerenja

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE