Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Trgovački lanac „Bingo“ – podrška volonterskoj akciji

bingooJedna od akcija ovogodišnjeg projekta 72 sata bez kompromisa bit će prikupljanje hrane za pakete socijalno ugroženima obiteljima, korisnicima pučkih kuhinja, dječjih domova, staračkih domova. U nekoliko gradova na području Bosne i Hercegovine, mladi volonteri imat će priliku unutar poslovnica trgovačkog lanca Bingo, prikupljati potrebna sredstva za ovu akciju.

Sva hrana prikupljena u ovim volonterskim akcijama, koje organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., bit će dodijeljena socijalno ugroženim obiteljima i učenicima iz nekoliko škola u BiH. Osim toga, dio prikupljenih sredstava bit će dodijeljen i pučkim kuhinjama.

Bingo je ustupio mjesta na kojima će volonteri moći skupljati namirnice za pakete i time podržao akciju 72 sata bez kompromisa. Bingo d. o. o. export import Tuzla tvrtka je za trgovinu na malo i osnovana je 1993. u Tuzli. Tijekom više od 20 godina rada, ovaj trgovački lanac uspio je izgraditi mrežu trgovina – čak 160 poslovnica diljem Bosne i Hercegovine.

Tina Matić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE