Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

NOVI TRAVNIK: Mladi u Novom Travniku otvorili 72 sata volontiranja!

Novi Travnik 72 sataIako realizacija aktivnosti u sklopu projekta 72 sata bez kompromisa u nekim gradovima počinje sutra, mnogi naši volonteri već danas su počeli s aktivnostima. Tako su mladi iz Novog Travnika jutros od 9:00 na terenu. Raspoređeni u četiri grupe, na četiri prodajna mjesta u svom gradu prikupljaju pomoć u hrani za pučku kuhinju Merhamet, centar Duga i starački dom Starimo zajedno.

Vrijedno je spomenuti kako građani Novog Travnika prepoznaju vrijednost prikupljanja za potrebite te se rado odazivaju i nastoje pomoći, pa su tako od jutros spremili već mnogo paketa koje će isporučiti navedenim ustanovama, a veselimo se vidjeti što će tek biti i koliko će se pomoći pomažući 72 sata bez kompromisa!

Konzum Novi TravnikŠto se to još velika skupina mladih iz Novog Travnika raditi u narednim danima, pratit ćemo ovih dana jer su osim mladih iz župe Presvetog Trojstva na ovom projektu na čelu s don Antom Ledićem raditi i s članovima Odbora za međureligijsku suradnju s imamom ef. Salihom Zukić i parohom o. Goranom Živković.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE