Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Medijski tim akcije "72 sata bez kompromisa"

Medijski tim 72sata 1U petak 28. rujna, u jutarnjim satima, započela je s radom još jedna volonterska avantura koja se, već peti put za redom, održava pod nazivom 72 sata bez kompromisa, a organizira ju Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. Kako bi sve one koji ovu akciju podržavaju i prate informirali o njezinom tijeku i brojnim događanjima kroz volonterske aktivnosti, projektni tim zadužen za realiziranje akcije oformio je i poseban medijski tim.

Njegovi članovi Filipa Lončar, Tina Matić, Marija Puljić, Miroslav Gracić, Davor Krajinović i Josipa Prskalo, u kontaktu su sa svim liderima volonterskih skupina gdje god se one nalaze diljem Bosne i Hercegovine te donose vijesti s terena kao i fotografije. Po završetku akcije sve ono što se bude događalo tijekom ova 72 sata bit će objedinjeno u tekst koji će biti objavljen u novom broju Katoličkog tjednika, u već standardnoj rubrici Glas mladih.

Medijski tim akcije "72 sata bez kompromisa"

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE