Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Zdrava hrana iz našeg restorana!

72sata studentskidomU tijeku akcije 72 sata bez kompromisa, naši mladi volonteri, pod motom "Zdrava hrana iz našeg restorana", prave zimnicu za sve korisnike restorana koji se nalazi u sastavu zgrade ovog Centra u Sarajevu, kao i za mališane vrtića Anđeli čuvari.

Zajedno s volonterima su i djelatnice Centra za mlade Renata Vrdoljak, Gorana Lovrić i Marija Jocović koje mlađe generacije uče najboljim i slasnim receptima ajvara i džema od šljiva. Cijela Gatačka ulica je u mirisu zimnice jer mladi djeluju trenutno unutar dvorišta studentskog centra Ivan Merz. Vrijedne ruke i otvoreno srce su uvijek najbolji izbor za učiniti nekoga sretnim i radosnim, te na bilo koji način izraziti pomoć. A ta otvrenost za beskompromisno djelovanje se vidi na njihovom trudu, radu i zalaganju danas. U nastavku dana želimo im puno sreće i ukusnih recepata te da završe uz Božji blagoslov s osmijehom na licu, kako su i započeli.

72 sata studentskidom1Medijski tim

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE