Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Framaši iz Uskoplja izmamili osmijeh mališanima vrtića "Zvončić"

FramaUskoplje 72sata 2U petak, 28. rujna 16 framaša iz Uskoplja posjetilo je najmlađe u gradskom dječjem vrtiću Zvončić u kojem borave dječica različitih nacionalnosti.

Mladi volonteri su u sklopu akcije 72 sata bez kompromisa mališanima, ali i starijim pokazali kako volontirati može bilo tko i s bilo kim – bez obzira na socijalnu ili vjersku pripadnost.F ramaši iz Uskoplja osim što su tetama u vrtiću olakšali jedan dan na poslu, izmamili su osmijehe najmlađima. Djeca su bila oduševljena radionicama, igricama i njihovim pristupom te jedva čekaju novo druženje. Volonteri u planu imaju večeras slaviti svetu misu, a sutra ići u nove volonterske pobjede gdje ih čeka čišćenje Doma sv. Ante, crkve i dvorišta.

FramaUskoplje 72sata 1

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE