Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

"Kuhajmo za Afriku" – misijski kolačići

kuhinja 72sataU Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II., u tijeku akcije 72 sata bez kompromisa naši volonteri prave i razne slastice. Zajedno sa djelatnikom Centra za mlade i glavnim kuharom, Petrom Škrabom i volonterima iz Češke razmjenjuju slatke recepte u projektu Kuhajmo za Afriku – misijski kolačići. Pošto se miris kolačića širi Centrom, išli smo pitati što se tako dobro sprema i koji sastojci su u pitanju. Naši volonteri danas namjeravaju napraviti tri vrste raznih vrsta kolača; čokoladnih i vanilija kuglica i bombica, a što se peče sutra nisu nam potpuno htjeli otkriti. Samo znamo da nastavlju u istom mirisu i ritmu. Slastice će se moći kupiti i oprobati u nedjelju nakon svete mise u 11 h ispred crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije na Stupu. Prikupljeni novac će biti upućen za misije u Africi. Jedan dio slastica će biti podijeljen i za izbjeglice koje se nalaze u gradu Sarajevu. 

Medijski tim

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE