Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mladi zajedno u akciji za ljepše Radunice

72 sata radunice 11Danas se odvijaju mnoge akcije na širem području Bosne i Hercegovine pa tako nam se javljaju i mladi iz župe sv. Ane u Radunicama gdje volontiraju beskompromisa. Zajedno sa župnikom, don Ilijom Orkićem i voditeljicom skupina Anamarijom Matijević, oko 40 volontera, starijih i mlađih se prihvatilo posla i odlučilo završiti i očistiti neka područja svoga mjesta.

72 sata radunice 14 Jutros od 9 sati su počeli s aktivnostima pa je jedna skupina njih otišla čistiti prostor oko stare kapelice sv. Petra u Ceriju, drugi su odlučili napraviti klupe od drveta za nogometni teren u Kajićima. Mladi župe Radunice su došli na ideju na naprave putokaze kroz sela u župi, pa jedna grupa njih boji i obilježava mjesta. Cijeli dan su aktivni, a sutra nastavljaju jednako uz još neke dodatne aktivnosti kao što je i uređenje i postavljanje ograde kod Kužnog groblja u Lučićima. Uz dobru volju i upornost volonterima želimo puno uspjeha i sreće u nastavku radova.

72 sata radunice 13 putokazi kroz zupu

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE