Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Volonteri iz Češke u Sarajevu u akciji "72 sata bez kompromisa"

krecenje teretanaU petak 28. rujna, u sklopu volonterske akcije 72 sata bez kompromisa, Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., organizirano je i krečenje prostorija Centra.

U ovome projektu sudjeluju volonteri iz Češke – njih četvero i sedam mladih iz BiH, zajedno s djelatnicima NCM-a Zdravkom Ratkovčićem i Ivanom Škorom. Najprije su zaštićene i pripremljene prostorije: teretana, dvorana za ples, dvorana za društvene igre i hodnik, a potom se pristupilo pripremi boja i materijala za krečenje te samom bojanju zidova.
Pri tome smo kratko porazgovarali s Martinom Tikalom iz Češke, predsjednikom organizacije Deti Repice koji se rado pridružio ovoj akciji. Budući da je riječ o međunarodnoj akciji, za nju sam čuo preko Radambuka – Vijeća za djecu i mlade Južne Češke i ovdje sam došao s nekoliko svojih sunarodnjaka iz organizacije To ježci: Pavlinom Vondračkovom, Janom Zdenkovom, Vladimirom Žilakom, Matejem Hajekom koji su zajedno sa mnom na ovome projektu, a tu su s nama još došli i Lukaš Stropnicky i Tomaš Babicky koji su na drugim projektima. Prošle godine sam bio dio ove akcije u Zagrebu, a 2015. u Mađarskoj, tako da mi je drago što sam ove godine s vama u BiH, kazao nam je Martin.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE