Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Frama Nova Bila u akciji "72 sata bez kompromisa"

Nova Bila 72 7U petak 28. rujna framaši Nove Bile započeli su prvi dan akcije 72 sata bez kompromisa. Njih 17 podijelili su se u skupine i volontirali u dječjem vrtiću i trgovačkim poslovnicama.

Jedan dio njih dan je proveo u dječjem vrtiću Dani u Novoj Biloj gdje su s mališanima plesali i igrali različite igrice. Time su svakodnevicu uljepšali i najmlađima, a i djelatnicima vrtića.
Drugi dio volontera radilo je na akciji skupljanja hrane za potrebne. Jedna grupa hranu za humanitarne pakete skupljela je u poslovnici trgovačkog lanca Konzum, a druga u jednom od prodajnih mjesta trgovačkog lanca Best. Zadovoljstvo mladih volontera i mještana iz Nove Bile je obostrano.

Nova Bila 72 4Framaši su sretni zbog prikupljene humanitarne pomoći, a mještanima je izrazito drago zbog pokretanja akcije 72 sata bez kompromisa s obzirom na to da je u tom kraju prvi put realizirana.  Osim provedenih akcija, mladi su izdvojili vrijeme i da odu u Srednju školu Travnik u Novoj Biloj kako bi se dogovorili oko čišćenja koje namjeravaju obaviti 29. rujna. Dan će završiti meditacijom u crkvi Duha Svetoga na koju su pozvani svi župljani.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE