Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Sarajevo: Beskompromisno i za izbjeglice

72 izbjeglice Kopiraj

Kako smo ranije najavili, jedna skupina volontera Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II u sklopu 72 sata bez kompromisa danas beskompromisno vrijeme provode pomagajući izbjeglicama u gradu Sarajevu.

Zajedno sa inozemnom organizacijom Aid Bridge realiziraju se projektne aktivnosti, pa su tako naši volonteri danas u njihovom centru kuhali i pripremali hranu, a nakon toga tu istu podijelili izbjeglicama koje se nalaze na Željezničkom kolodvoru. Druga skupina volontera je prikupljala hranu u trgovačkim centrima Konzum i Mercator, koja će također biti uručena organizaciji Aid Brigade za najpotrebnije. Drago nam je vidjeti što postoje mnogi otvorenog srca za pomoć strancima bez krova u gradu Sarajevu motivirajući na taj način i ostale građane grada Sarajeva da daju svoj doprinos u ovom hvalevrijednom projektu.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE