Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Livno: Marijanska vinkovska mladež u akciji "72 sata bez kompromisa"

Livno 72sata 2Dana 28. rujna Marijanska vinkovska mladež iz Livna organizirala je drugi dan akcije pri projektu 72 sata bez kompromisa koji peti put organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu. Program je započeo u četvrtak 27. rujna svečanom svetom misom na spomendan Sv. Vinka koji je i zaštitnik udruge.

Nakon misnog slvalja, bilo je upriličeno druženje. Drugi dan akcije počeo je u prostorijama PTC Metropolis u poslijepodnevnim satima kada je organizirana kreativna radionica u kojoj su sudjelovale članice Udruženja žena Medžlisa Islamske zajednice i djeca s poteškoćama u razvoju.
Livno 72sata 4Zajedničkim snagama i potaknuti volonterizmom, mladi, ali i oni nešto stariji izrađivali su božićne, rođendanske i novogodišnje čestitke. Pravili su zlatovez i narukvice s imenima i svi dali svoj veliki doprinos. Članovi Marijanske vinkovske mladeži izrazli su svoju sreću i zadovoljstvo. Nakon radionica nastavili su druženje uz pizze koje im je darovao vlasnik prostora u kojemu su održali kreativnu radionicu.
Oni ne nemjeravaju ovdje stati, sve ono što su napravili pokušat će prodati putem svoje stranice ili na sajmovima. Program ovogodišnje akcije 72 sata bez kompromisa završit će nedjeljnom svetom misom.

Livno 72sata 3

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE