Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Beskompromisno djelovanje i u Orašju

72sata OrasjeVolonteri Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. koji rade i djeluju u Orašju jučer su bili aktivni u svom mjestu kroz nekoliko projekata. Njih 20-ak je odlučilo učiniti nešto za druge pa je tako, od samoga jutra, jedna skupina njih prikupljala namirnice za obitelji slabog imovinskog stanja u svojoj lokalnoj zajednici.

72 sata Orasje 3Na taj način uključili su i ostale mještane da se priključe i daruju svoj prilog. Druga skupina se družila sa djecom u vrtiću Pčelica u Orašju ali i organizirali radnu akciju čišćenja dvorišta. Mladi volonteri će danas nastaviti skupljati hranu, ali i otići u posjet staračkom domu Riviera gdje će zajedno s osobama treće dobi pjevati, svirati i igrati društvene igre. Beskompromisno djelovanje živi i u Orašju! Sretno!

72 sata Orasje 1

72 sata Orasje 2

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE