Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Sarajevo: Program završnog dana akcije "72 sata bez kompromisa"

najava centar 72U nedjelju, 30. rujna velika peta volonterska akcija doživjet će svoj vrhunac svečanim zahvalnim misnim slavljem kojeg će, u kapelici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., predvoditi ravnatelj NCM-a vlč. Šimo Maršić.

Prije svete mise uslijedit će anketa, evaluacija i osvrt na protekle volonterske akcije kroz koje su se mladi stavili na beskompromisno raspolaganje onima kojima je pomoć bila potrebna. Nakon euharistijskog slavlja u 11 sati predviđen je zajednički ručak za sve volontere koji su bili na području Sarajeva, a u međuvremenu će, u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u sarajevskom naselju Stup, nakon svete mise biti upriličena prodaja kolačića s porukom za djecu u Africi, dok će jedna skupina volontera dijeliti kolačiće izbjeglicama. Potom je planirano druženje i zabava za mlade na kojemu će se volonterima iz Sarajeva pridružiti 30-ak učenika iz Osnovne škole Ivan Goran Kovačić Fojnica – Gojevići. Podsjetimo kako će se volonterska akcija 72 sata bez kompromisa u većini župa i lokalnih zajednica koje su sudjelovale u akciji, privesti kraju upravo zajedničkim zahvalnim misnim slavljem i druženjem.

Medijski tim

 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE