Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

„Zorg-In" d.o.o. osvježava posavske volontere

kornica jezero 900Ovogodišnja i peta po redu volonterska akcija u sklopu projekta 72 sata bez kompromisa koju provodi Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. (NCM) bit će uljepšana i doprinosom poduzeća Zorg-In d.o.o. iz sela Kornica u Bosanskoj Posavini.

Ova tvrtka koja se u Posavini poljoprivrednom djelatnošću bavi već pet godina, dana 29. rujna podijelit će mladim volonterima u Garevcu, Orašju i Domaljevcu jabuke i sokove koje je proizvela. Time će osvježiti više od 70 volontera koji su beskompromisno poklonili svoje sate drugima.

Ovo nije prvi put da Zorg-In d.o.o. i NCM surađuju. Zajedno rade i na projektu Iuvenes Fructus koji za cilj ima doprinijeti osposobljavanje mladih za rad u poljiprivredi, točnije voćarstvu.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE