Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Beskompromisna avantura se nastavlja u Fojnici

Fojnica 72drugidan 2Ispred osnovnih škola u Fojnici i Gojevićima, učenici volonteri nastavljaju beskompromisnu avanturu i danas. Njih 40 zajedno sa učiteljicom Dajanom Oroz i nastavnikom Zdenkom Miličevićem te voditeljicom skupine Anitom Markanović, jučer su završili jedan dio posla.

Fojnica 72drugidan 3U centralnoj školi Ivan Goran Kovačić u Gojevićima, završili su uređivanje i ocrtavanje školskog dvorišta sa igrama Twister, Čovječe, ne ljuti se i Školica. Naši mališani su prepoznali važnost volonterskog duha tako da su danas nastavili sa istim aktivnostima, uređenjem školskog dvorišta, ispred područne škole u Fojnici. Sve ono što rade ovih dana, rade za zajedničko druženje i kvalitetno provođenje vremena sa svojim vršnjacima, ali i učiteljima. 

Lijepo je uvidjeti zauzetost mlađih za svoj dom, svoju školu, i svoju zajednicu. Želimo sreću u nastavku izvođenja radova i iskazujemo dobrodošlicu na sutrašnji program u Centar za mlade u Sarajevu.

Fojnica 72drugidan 1

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE