Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mladi iz Travnika neumorni u beskompromisnom volontiranju

Travnik trecidan 72 2Mladi volonteri iz Travnika još uvijek beskompromisno volontiraju, a svoje aktivnosti su započeli još u četvrtak kada su učenici zajedno sa profesorima KŠC-a Petar Barbarić pokrenuli razne ekološke, humanitarne i obrazovne aktivnosti.

Jučer i danas volonteri su nastavili sa prikupljanjem namirnica za Merhamet i Caritas koje će po završetku akcije biti podijeljena korisnicima ovih organizacija. Jedna skupina mladih je aktivno radila i uređivala prostor farme koja se nalazi u sklopu Nadbiskupijskog sjemeništa Petar Barbarić u Travniku, ali i hranili životinje pokazujući i kroz taj zanimljiv način beskompromisno volontiranje. Iako danas službeno završavaju s izradom plakata o procesu recikliranja, mladi će realizaciju istih nastaviti i narednih dana dok ne završe sve štu su planirali.

Travnik trecidan 72 1Po završetku današnjih aktivnosti, svi volonteri će se skupiti u auli KŠC-a Petar Barbarić gdje će svaka grupa imati kratku prezentaciju i na taj način predstaviti sve što su radili proteklih dana te obogatiti jedni druge svojim iskustvom i novim idejama. Dan će završiti druženjem uz roštilj, razmjenjujući pozitivna događanja kroz protekla tri dana. Zahvaljujemo upravi škole, njihovom voditelju Alenu Gudalu, i svim profesorima i mladima koji su se uključili u 72 sata volontiranja, a sve za izgradnju sebe kroz pomoć drugima.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE