Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Novi projekt NCM „Ivan Pavao II.“ – IUVENES FRUCTUS

IMG 2198

U petak 06.01.2017. god. u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II“ završen je trodnevni susret koordinatora novog projekta koji NCM „Ivan Pavao II.“provodi u suradnji sa firmom Zorg-In d.o.o. Kornica.

Riječ je o projektu IUVENES FRUCTUS (Mladi plod), koji podrazumijeva praktičnu edukaciju mladih u voćarstvu, koju će provoditi stručni kadar spomenute firme u vlastitim voćnjacima u Bosanskoj Posavini.

NCM „Ivan Pavao II.“ je u proteklim godinama rada s mladima uvidio potrebu proširiti svoj rad na marginaliziranu grupu mladih iz ruralnih sredina koji su završili srednju  školu. U cilju prekvalifikacije i lakšeg pronalaska posla odlučili smo pokrenuti projekt koji bi mladima dao kvalitetnu edukaciju, povećao mogućnost zaposlenja, odnosno čak i pokretanje vlastitog posla.
Susret  je završen prezentacijom programa edukacije i određivanjem smjernica za dalji rad i suradnju dviju institucija.

Više informacija o projektu uskoro će biti dostupno na službenoj stranici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II“.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE