Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Garevac: Želja i volja mladih za volontiranjem

Garevac 72sata 1U župi Marije Majke Crkve, u mjestu Garevac jučer je otpočela volonterska akcija 72 sata bez kompromisa. Na inicijativu župnika don Ante Stjepanovića, nekoliko volontera iz lokalnog mjesta i jedna grupa „gostiju“ volontera iz Tuzle započela je akciju čišćenja i uređivanja župnog dvorišta.

Mladi volonteri jučer su pokupili orahe ispod stabala, obrezali grane, pospremili i uredili. Također su započeli farbanje većeg broja vrata koja godinama nisu obnavljana. Vrijedne ruke naših momaka i djevojaka pokazuju koliko se puno toga može učiniti za malo vremena. Želja i volja za beskompromisnim djelovanjem osjeti se i u mjestu Garevac, a danas im želimo sreću i uspješno odrađene zadatke koje planiraju završiti, a nakon toga dobar tek uz roštilj i zajedničko druženje u župnom dvorištu.

Garevac 72sata 2

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE