Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Kiseljak i za starije i za najmlađe

mala frama KiseljakJoš jedna u nizu volonterskih akcija u sklopu projekta 72 sata bez kompromisa kojeg provodi Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. ovog vikenda odvija se u Kiseljaku. Petnaestak mladih framaša 28. rujna okupilo se oko 14:00 sati i uputilo u dom za stare i nemoćne na Brnjacima.

Beskompromisno su svirali starijima, pjevali, pričali s njima. Uz kekse su pili čaj, kavu, a osobe treće dobi govorili su im kako je to sve prije bilo u njihovoj mladosti, u njihovo vrijeme. Prvi dan akcije završili su redovitim framaškim susretom na koji su došli mladi koji nisu bili u prilici volontirati taj dan. Akcija se nastavila 29. rujan kada su veliki framaši radili s malom Framom. Najprije su im održali radionice, a zatim su imali probu pjevanja. Ovogodišnju akciju završit će nedjeljnjom svetom misom. Fra Ivica Matišić kazao je kako je mlade framaše iz Kiseljaka ova akcija učinila jako sretnim.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE