Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Istočno Sarajevo: volonterska akcija u Pravoslavnom Centru za mlade

Istocno Sarajevo 72

Volonterskoj akciji 72 sata bez kompromisa pridružila se i skupina mladih iz Istočnog Sarajeva koji djeluju u sklopu Pravoslavnog centra za mlade Sv. Petar Sarajevski. Pod vodstvom koordinatorice projekta Koračajmo zajedno i djelatnice Centra za mlade Nadežde Mojsilović, nekoliko volontera iz Rame i iz Istočnog Sarajeva su uređivali prostorije Pravoslavnog centra koje mnogi pravoslavci koriste za svoje potrebe.

Česti su posjeti ikonopisaca koji tu stvaraju mnoga svoja djela, ali i članova „hora škole crkvene muzike“ koji uveličavaju pravoslavna slavlja svojim izvedbama. Sedmero volontera danas je provelo čisteći i uređujući, da bi i na taj način pokazali mogućnost međusobnog dijaloga i zajedničkog koračanja. Jedan dio volontera je i uključen u projekt Koračajmo zajedno gdje zajedno s osobama različite vjeroispovijesti grade mostove i ruše barijere. Vrijedno je spomenuti mlade koji traže zajedništvo i pomirenje pomažući jedni drugima 72 sata bez kompromisa.

Istocno Sarajevo 1

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE