Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

KATEHEZE ZA SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI U VUKOVARU

KristNadaNasaDeseti jubilarni Susret hrvatske katoličke mladeži, kako je prethodno najavljeno, održat će se u Vukovaru , u razdoblju od 29. – 30. travnja 2017. godine. Tom prigodom, pripremljene su kateheze na temu gesla Susreta „Krist, nada naša“ (usp. 1 Tim 1,1).

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“  se pobrinuo da kateheze u tiskanom obliku pristignu u svaku župu Vrhbosanske nadbiskupije, kako bi se mladi mogli dolično pripremiti za sam Susret. Kateheze se također u elektronskom obliku mogu preuzeti na službenoj web stranici Organizacijskog odbora SHKM www.shkm2017.com. Ovim putem pozivamo sve odgovorne u radu s mladima da organiziraju susret u svojoj župi na kojemu će obraditi bar neke od pripremljenih kateheza, te na taj način potaknuti mlade na razmišljanje o vodilji samog Susreta, kako bi oni u punini prepoznali smisao i poruku ovog velikog događaja za hrvatsku katoličku mladež.

Sve informacije o načinu prijave mladih Vrhbosanske nadbiskupije dostupne su i na službenoj web stranici NCM „Ivan Pavao II.“  www.mladicentar.org.

Marija Puljić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Prosinac 2023
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE