Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Otvorene prijave za Katoličku malonogometnu ligu Vrhbosanske nadbiskupije

 

kmnlNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. i ove godine omogućuje sudjelovanje u Katoličkoj malonogometnoj ligi Vrhbosanske nadbiskupije – KMNL, svim župama na području nadbiskupije. Kroz KMNL ligu cilj je okupiti mlade različitih profila i dobi da bi kroz nogometne aktivnosti i sadržaje svjedočili kršćansku vjeru i u katoličkom duhu izgrađivali jedni druge kroz igru, zabavu i rad.

U sklopu KMNL-a mladi koji sudjeluju u sportu teže razvijanju malonogometnih aktivnosti koje ne uključuju nasilje, psovku i doping nego na psihički i fizički zdrav način djeluju i rade pod vodstvom Crkve promičući kršćanske vrijednosti. Mladost koja tako evangelizira, može svojim primjerom širiti i svjedočiti kršćansku vjeru i ozdravljati pore i strukture društva, poticati zdravu komunikaciju među vršnjacima, zdrave navike i hobije, ali i rađati motive i ideje zajedno sa župnim zajednicama. Ovakve aktivnosti nas potiču na rad na sebi, i u sebi – kroz duhovnu, duševnu i tjelesnu dimenziju. 

Kako se prijaviti za sudjelovanje u KMNL?
Svaka momčad može prijaviti do 15 igrača, a prijave su otvorene do 14. prosinca 2018. godine. Prijaviti se možete na mail voditelja KMNL-a Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili na broj mobitel: +38761 900 730 – Mario Tucaković.
Participacija za momčad iznosi 250 KM + 5 km za svakog prijavljenog igrača, a sve će se utakmice igrati u sportskoj dvorani Renovabis koja se nalazi u sklopu objekta Centra za mlade. Prvo kolo je planirano 19. siječnja 2019., ovisno o broju prijavljenih ekipa. Igrat će se Liga sistem (svatko protiv svakoga), a u slučaju jednakih bodova odlučuje gol razlika, međusobni duel, itd. Pozivamo Vas da se prijavite i budete dio KMNL-a te živite kršćanski duh i na nogometnom terenu.

Filipa Lončar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE