Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

NADBISKUPIJSKI CENTAR ZA PASTORAL MLADIH „IVAN PAVAO II.“

NCM foto1

Već deset godina Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ predstavlja mjesto koje mladima nudi mogućnost odgoja i rasta u vjeri, nudeći im priliku za susrete s drugim i drugačijim, razvijajući svoje talente, sposobnosti kroz dodatno neformalno obrazovanje.

Uz Božju providnost, ali i zauzetošću mladih kao glavnih nositelja aktivnosti, te potporom prijatelja i donatora Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ broj aktivnosti koje NCM „Ivan Pavao II.“ realizira tijekom jedne godine se povećava. Upravo zbog toga, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ je institucija koja skrbi o mladima Vrhbosanske nadbiskupije, ali i cijele Bosne i Hercegovine kroz više od 40 aktivnosti tijekom jedne školske (akademske) godine, te okuplja više od 5 000 mladih koji kreiraju bolju i ljepšu Bosnu i Hercegovinu.

Rad i djelovanje Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ temelji se kroz tri okosnice područja djelovanja, a to su: obrazovanje, susreti i duhovnost i to kroz sve aktivnosti Centra za mlade „Ivan Pavao II.“ koje mladima osim prilike da pokažu svoju kreativnost, talente nude mogućnost da slobodno izraze svoje darove, nadograde postojeće znanje ali i ojačaju svoju vjeru kroz projekte kao što su: Formacija animatora „Mladi za mlade“, Katolička malonogometna liga Vrhbosanske nadbiskupije „Ivan Pavao II. KMNL), Škola volonterizma, Koračajmo zajedno, Za naš i naš Caritas, Mali putokazi u život, 72 sata bez kompromisa, Prevencija ovisnost kod mladih „Klik za zdravlje“; Dekanatski susret krizmanika, Dekanatski križni put mladih, Vijeće za mlade Vrhbosanske nadbiskupije, Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije, Emisija za mlade „Radost mladosti“ i još mnogo toga.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE