Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Državni ured za Hrvate izvan RH donirao sredstva za Centar za mlade

drzavniuredDržavni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske podržao je financijski završene radove na 3500 m2 velikoj, novootvorenoj zgradi jedinstvenoj u Bosni i Hercegovini, al i regiji što će olakšati razvijanje projekata i aktivnosti za više od 5000 mladih koji tijekom jedne godine sudjeluju u onome što Centar za mlade „Ivan Pavao II.“ nudi.

Novčanom potporom od 480000 kn u sklopu Javnog natječaja za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini dobiveni iznos utrošen je za troškove fasadnih radova, izradu i instalaciju ograde te nabavku namještaja za urede, biblioteku.

Zahvaljujući potpori Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ je centralno mjesto za okupljanje mladih i nudi prostor u kojem ostvaraju sebe i svoje talente, stječu prva radna i volonterska iskustva te obogaćuju društveni angažman svoje lokalne zajednice.

"NCM „Ivan Pavao II.“ se zahvaljuje Državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske i ostalim prijateljima i partnerima koji su omogućili realizaciju ovog projekta".

(kta/mladicentar)

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE