Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Blaženstva mladih

Mladi katoliciBlago mladima koji iskreno i odvažno traže istinu, jer istina će ih osloboditi da radosno žive svoj kršćanski poziv.
Blago mladima koji radosno žive svoju mladost poštujući svakoga čovjeka, jer to je put do istinske zrelosti i prave slobode.

Blago mladima koji sve svoje darove ulažu u izgradnju pravednih društvenih odnosa, jer tako postaju graditelji Božjega kraljevstva.
Blago mladima koji se zalažu za mir i dobro, jer time nastavljaju Kristovo djelo.
Blago mladima koji suosjećaju s patnjama i bolima svakog čovjeka, pružajući mu svoju pomoć, jer tako postaju slični Kristu, otkupitelju čovjeka.
Blago mladima, koji poput Marije, slušaju Božju riječ, razmišljaju o njoj i po njoj žive, jer tako utjelovljuju Krista i daju smisao svome životu.
Blago mladima koji svjedoče svoju vjeru u obitelji, školi i društvu, jer tako postaju put drugima da upoznaju i prihvate Krista.
Blago mladima koji bez straha žive svoju vjeru, nadu i ljubav, jer tako postaju sol zemlje i svjetlo svijeta.

“Vi ste sol zemlje... Vi ste svjetlo svijeta...Tako neka svijetli vaša svjetlost pred ljudima da vide vaša dobra djela i slave Oca vašega koji je na nebesima.” (Mt 5,13-14. 16)

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE