Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Utakmica koja otkriva pobjednika ovogodišnje sezone KMNL-a

kmnl 4. kolo 2Nakon kratke pauze, u subotu, 2. ožujka uspješno su nastavljena dva kola Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije. Treće kolo započelo je utakmicom između ekipe Katoličkog školskog centra sv. Josip iz Sarajeva i ekipe iz Prozora.

Pobjedu je kući odnijela ekipa iz Prozora s četiri kola razlike, s konačnim rezultatom 3:7. Pet zgoditaka u ovoj utakmici postigao je perspektivni igrač Stipo Babić, te svim nazočnim još jednom pokazao zbog čega je jedan od najboljih igrača KMNL-a u sezoni 2018./2019. U drugoj utakmici, sportsku snagu odmjerile su ekipe iz Kreševa i ekipa Neokatekumena, gdje je ekipa iz Kreševa još jednom pokazala svoju uigranost na terenu te pobijedila protivničku ekipu s rezultatom 13:0.

kmnl 4. kolo 1Istog dana, odigrano je i četvrto kolo KMNL-a kada su odigrane utakmice između ekipe KŠC-a sv. Josip iz Sarajeva i ekipe Neokatekumena. Pobjedu prve utakmice četvrtog kola kući je odnijela ekipa KŠC-a s konačnim rezultatom 7:4. U ovoj utakmici, najviše zgoditaka postigao je Frane Bilić s ukupno njih 5 za ekipu KŠC-a.

Druga utakmica koja se odigrala između ekipe Kreševa i Prozora, prema rezultatima i uspjesima od ranije već je ukazala na pobjednika ovogodišnje sezone KMNL-a. Konačni rezultat u posljednje utakmice četvrtog kola je 10:3, gdje je Leo Kožul postigao 6 golova za ekipu iz Kreševa.

kmnl 4. kolo 3Važno je naglasiti da je tri minute prije samog kraja utakmice, ekipa iz Prozora napustila teren, te čestitala protivničkoj ekipi na uspjehu. U trenutku kada je ekipa iz Prozora napustila, prošlo je više od 70% utakmice, čime je u konačnici utakmica i zaključena rezultatom 10:3. Da je u trenutku napuštanja ekipe rezultat bio 1:0 ili 2:0, onda bi utakmica bili registrirana rezultatom 3:0 za Kreševo.

KMNL tabela 4. koloJosip Milanović 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE