Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Prva kampanja projekta INSIDE!

DSC 0113U subotu, 26. studenog u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u sklopu projekta INSIDE! održana je prva kampanja s mladima iz Bosne i Hercegovine.

Na prvoj kampanji Europskog projekta INSIDE! kojeg je podržala Europska unija kroz program Erasmus+ prisutne mlade pozdravila je Gorana Lovrić, koordinatorica projekta koja je mladima predstavila projekt, značaj i važnost, nakon čega su mladi praktično primijenili teorijsko znanje o važnosti očuvanja okoliša i što većoj iskoristivosti otpada za izradu unikatnih stvari. Tako su mladi tijekom prve kampanje od plastičnih čaša napravili snjegovića.

Mladi, volonteri Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, Pravoslavnog centra za mlade Mitropolije dabrobosanske „Sv. Petar Sarajevski“ i volonteri „Kruha sv. Ante“ složili su da je projekt koji ima za cilj kroz razne aktivnosti raditi na podizanju razine svijesti o važnosti ekologije s ciljem promocije socijalne i radne inkluzije mladih iz BiH, Italije i Albanije od velike važnosti za svaku mladu osobu u našoj domovini.

Projekt INSIDE! promovirat će također aktivno sudjelovanje u društvu, kao i razmjenu mladih preko interkulturalnih iskustva iz triju zemalja te će tijekom dvije godine realizacije okupiti 1000 mladih. Nakon prve kampanje, mladi u Bosni i Hercegovini realizirat će još tri kampanje u prvoj godini projekta u cilju podizanja razine svijesti prema okolišu pod geslom „3R – Reuse, Reduce, Recycle“.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE