Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Zenica: Još jedna radionica u okviru projekta "Mali putokazi u život"

Zenica mpuz2020U subotu 25. siječnja 2020. godine u JU "Dom-porodica" Zenica održana je radionica u okviru projekta Mali putokazi u život koji realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II.. Interaktivnu radionicu za petnaestak djece vodile su vršnjačke edukatorice Marija Čalić i Deana Relatić. Edukatorice i sudionici su imali priliku provesti vrijeme kroz zajednički razgovor, smijeh, rad, a ponajviše igru.

Uvodni dio radionice započeo je predstavljanjem edukatorica i podjelom sudionika u dvije grupe. Grupe su bile formirane s obzirom na uzrast sudionika. Prva grupa sudionika odnosno sudionici do osam godina, radili su na posebno odabranim didaktičkim materijalima čiji je cilj bio na lak i zanimljiv način riješiti zadate problemske zadatke. Druga grupa, stariji sudionici, su vrijeme provodili u zabavi kroz igru. Cilj igara je bio kod sudionika razvijati socijalizacijske vještine, strpljivost, samostalnost, upornost, suradničko ponašanje, timski rad te ih poticati na međusobno uvažavanje i poštivanje pravila u igri.
Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., ovim uputem se zahvaljuje djelatnicima JU "Dom-porodica" Zenica na otvorenosti i suradnji u nastavku implementacije projekta Mali putokazi u život.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE