Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Odžak: Održana treća formacija animatora za mlade iz Posavine

Odzak lipanj2020 1Nakon uspješno provedene treće formacije animatora Mladi za mlade, koja je održana od 15. do 16. lipnja 2020. godine u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. , isti program je ponovljen i za animatore posavskog kraja. Naime, u Pastoralnom centru u Odžaku, 18. i 19. lipnja, uz pratnju vlč. Ivana Dragičevića, župnog vikara u župi Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja u Odžaku i vlč. dr. Šime Maršića, ravnatelja Cenztra za mlade, održana je formacija koja je tematski bila posvećen boljem razumijevanju dinamike grupe, kao i procesa unutar iste.

Pored vještina vođenja grupe, mladi su vođeni animatorima instruktorima, učili o tome što je igra, zašto je važna i kako ju voditi s malom ili velikom grupom. Stečeno znanje sudionici su imali priliku i praktično primijeniti u pripremi zabavne večeri.
Odzak lipanj2020 2Dvodnevnom programu nazočilo je oko 20 mladih animatora iz župa posavskog kraja. Uz molitvu, zajedničko učenje i zabavu, mladi su nastavili put otkrivanja animatorskog poslanja, koji su započeli još u studenom prošle godine, a koji je bio usporen zbog novonastale pandemije korona virusa. Animatore očekuje još po jedan susret u Sarajevu i Odžaku, te opća specijalizacija u Sarajevu, u ljetnom razdoblju koje slijedi, kada će zajedno nastaviti usavršavati znanja i vještine, kroz sedmodnevni program.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE