Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

72 sata bez kompromisa: Zahvaliti Bogu za sve beskompromisne sate

DSC 0406 CopyU subotu predvečer, 26. rujna, drugog dana volonterske akcije 72 sata bez kompromisa, nakon dolaska volontera sa zadataka u Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., poslije odmora upriličena je zajednička večera.

Nakon kratke pauze, u NCM-ovoj dvorani Renovabis održan je sportski susret za sudionike akcije koji je predvodio djelatnik Centra Mario Tucaković. Najprije su se svi zajedno razgibavali i zagrijavali, te su zatim igrali odbojku.

DSC 0399 CopyPotom je u kapelici Sv. Ivana Pavla II. upriličen duhovno-molitveni program uz prigodnu meditaciju Očevo ljubavno pismo, a za glazbeni dio bili su zaduženi sudinici akcije. Ovo je bila prigoda za volontere uputiti zahvale Ocu Nebeskom za sve beskompromisne sate koje su proveli za dobro drugih, kao i za talente kojima su darovani kako bi na različite načine doprinosili zajednici.

Nastavak večeri volonteri su proveli u druženju i gledanju filma.

Medijski tim

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE