Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Rođendan Centra za mlade proslavljen u Travniku i Posavini

DSC00726 CopyNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. putem Regionalnog ureda Centra za mlade u Travniku koji je osnovan 2015. godine uspješno surađuje s Katoličkim školskim centrom Petar Barbarić kroz razne projektne aktivnosti za mlade.

Tako je i proslava blagdana zaštitnika i Dana Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. zbog preporuka kriznog stožera uslijed pandemije izazvane koronavirusom ove godine obilježena drugačije. Osim skromne proslave u prostorijama Centra za mlade u Sarajevu gdje je upriličena sv. misa koju je predslavio Vinko kard. Puljić, vrhbosanski nadbiskup, učenici, tj. članovi sekcije animatora i volontera Regionalnog ureda u Travniku uz vodstvo Alena Gudala, voditelja Regionalnog ureda također su obilježili rođendan Centra za mlade Ivan Pavao II.

DSC00762 CopyVođeni geslom Ti si remek djelo animatori i volonteri pripremili su mini aktivnost za učenike i vjernike grada Travnika dijeleći poruke sv. Ivana Pavla II. s naglasom na poruke koje papa uputio građanima Bosne i Hercegovine povodom svog pastoralnog pohoda 1993. i 2003. godine. Osim navedenih aktivnosti, plakat ukrašen fotografijama s projektnih aktivnosti, balonima i logom NCM-a također krasi prostorije Katoličkog školskog centra Petar Barbarić u Travniku.

122585234 654185401958816 7454826980614674866 nProslava trinaestog rođendana Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. osim u Sarajevu i Travniku obilježena je i u Regionalnom u uredu u Kornici gdje je s aktivnim mladima, voditeljica Ureda Amanda Đogaš obilježila rođendan. Tako su mladi uz smijeh i pjesmu kako i priliči proslavi rođendana pravili palačinke, razgovarali o novim projektima i idejama u nadi da će situacija s koronavirusom čim prije prestati, kako bi uspješno realizirali sve zamišljene ideje za što veći broj mladih iz Posavine.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. ovom prigodom zahvaljuje se voditeljima Regionalnog Ureda u Travniku i Posavini na angažmanu, ali i mladima koji su odlučili proslaviti rođendan Centra za mlade, na drugačiji način.

Marijana Miketek

 

 

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE