Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Novo vodstvo udruge katoličkih studenata Emaus

EmausU ponedjeljak, 23. studenog 2020. godine u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. održana je izborna skupština Udruge katoličkih studenata Emaus na kojoj je izabrana nova uprava udruge za akademsku 2020./2021. godinu.
Prije samoga izbora, članovi udruge i budući članovi koji su se pridružili na skupštini imali su prigodu pogledati prezentaciju prošlogodišnjeg djelovanja Udruge katoličkih studenata Emaus. Nakon prezentacije, uslijedio je izbor za novu upravu udruge. Za predsjednicu Udruge katoličkih studenata Emaus izabrana je Martina Milos, dok je za poziciju potpredsjednika izabran Ivan Milošević. Novoizabranom vodstvu pridružili su se još i Dario Filipović  kao tajnik udruge, te Roberta Jukić koji će u narednom razdoblju obavljati funkciju blagajnika.
Uz zahvalnost prošlogodišnjoj upravi i članovima udruge na svom trudu i zalaganju, želimo obilje Božjeg blagoslova u idućoj godini.
 
UKS Emaus
 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE