Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Završen sportski interetnički kamp „Fair Play“

zadnji dan fair play 2021 3

U četvrtak, 14. siječnja, zajedničkom evaluacijom i osvrtom sudionika na doživljene trenutke, završen je prvi interetnički sportski kamp Fair Play, čiji cilj je bio upoznavanje mladih različitih vjeroispovijesti te njihov doprinos izgradnji mira i pomirenja u Bosni i Hercegovini, kroz sportske aktivnosti.

Prethodnog dana, 13. siječnja, sudionici su imali priliku zajedno posjetiti olimpijsku planinu Bjelašnicu te uživati u rekreativnim aktivnostima na snijegu. Po povratku u prostorije Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., pod vodstvom Sunčice Đukanović, koordinatorice na projektu Koračajmo zajedno, održana je radionica Moje ja u timu. Večernji sati su bili rezervirani za završetak Olimpijade mladih, prilikom čega su sudionici pripremili zabavni program za edukatore i organizatore kampa, koji je uključivao glumačke, glazbene i plesne točke. U nastavku je uslijedilo proglašenje pobjedničkih timova te izbor naj – fair – play igrača. Prvo mjesto osvojio je tim Vatre, dok je za naj – fair – play igrača proglašen Džemaludin Valentić iz Zenice.

zadnji dan fair play 2021 1
Kroz bogat šestodnevni program prvog interetničkog sportskog kampa, sudionici su imali priliku sudjelovati u brojnim edukativnim i zabavno- rekreativnim sadržajima. Radionice s ciljem razvoja timskog duha i zdravih stilova života kod mladih, praktične radionice u sportskoj dvorani Centra za mlade Renovabis, posjet vjerskim objektima u Sarajevu te planinanama Trebeviću i Bjelašnica, bile su samo dio programa kampa.

zadnji dan fair play 2021 2

Marija Puljić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE