Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

PREDAVANJE O ZIMSKOJ REZIDBI U SKLOPU PROJEKTA IUVENES FRUCTUS

Iuvenes Fructus treca radionica 3U subotu 25. ožujka u Kornici, održano je još jedno predavanje u sklopu projekta Iuvenes Fructus koji realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s poduzećem Zorg In d.o.o. iz Kornice. Sudionici projekta iz Orašja i Novog Sela- Balegovac, prema dogovorenom rasporedu okupili su se u devet sati u prostorijama Hrvatskog kulturnog sportskog društva Kornica, kada je program edukacije započeo teorijskim uvodom u principe rezidbe.

Polaznici (sudionici programa) imali su priliku upoznati se s alatom za rezidbu i tehnikama njegove primjene, te uzgojnim oblicima koje formiramo ovim pomotehničkim zahvatom, s naglaskom na jabuci. Nakon ručka, u 13 h edukacija je nastavljena u voćnjaku Zorg-In-a, gdje je polaznicima na konkretnim primjerima prikazana tehnika rezidbe, nakon čega su i sami pristupili orezivanju voćki, pod nadzorom i prema uputama predavača prof. Gorane Blažanović i Joze Miletića

Iuvenes Fructus treca radionica 2

Posebno oduševljenje skupine mladih na edukaciji izazvalo je mnoštvo pupova na mladim sadnicama koje su zasadili prije dva tjedna. Sljedeći susret s istom skupinom mladih dogovoren je za 8. travnja na istom mjestu.

Monika Malbašić

Iuvenes Fructus treca radionica 1Iuvenes Fructus treca radionica 4

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE