Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Poziv na razmjenu mladih u sklopu projekta INSIDE!

Slika SarajevoU sklopu projekta INSIDE! u razdoblju od 21. do 30. kolovoza održat će se razmjena mladih koja ima za cilj fokusirati se na kolektivnom iskorištavanju napuštenih javnih prostora.

RESPECT- Europska razmjena mladih okupit će 30 sudionika od 17 do 29 godina, koji će kroz bogat i sadržajan program raditi na promociji osjećaja odgovornosti prema zajedničkom dobru kroz perspektivu kolektivnog i kreativnog iskorištavanja napuštenih/zapuštenih prostora.

Ako imaš od 17-29 godina, tečno govoriš engleski jezik i raduješ se međunarodnom iskustvu- Ovo je sjajna prilika za tebe! Prijavi se!

Na razmijenih mladih RESPECT sudjelovat će mladi iz Bosne i Hercegovine, Albanije i Italije (9 volontera + 1 voditelj skupine iz svake zemlje). Za sve sudionike svi troškovi su pokriveni projektom!

Ako dolazite iz Italije, prijaviti se možete putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., dok za prijavu iz Albanije možete izvršiti putem e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ako dolazite iz Bosne i Hercegovine, vašu prijavu možete izvršiti na mailu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nakon prijava mladih, u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. bit će održan kolokvij- provjera znanja engleskog jezika, te opća zainteresiranost za sudjelovanje na razmjeni mladih.

Fotografija: www.dron.ba

 

CALL FOR PARTICIPANTS!

RESPECT is a European youth exchange which will take place in Sarajevo, between the 21th – 30th of August 2017 and which will focus on the collective management of abandoned public spaces.
Costs are entirely covered by the project. Are you of age between 17-29 and you speak English fluently? Are you looking forward to having an intercultural experience?
Call is open! Feel free to apply!

Contacts:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. if you’re in Italy
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. if you’re in BiH
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. if you’re in Albania

30 participants (17-29 years) will be involved (9 youngsters + 1 group leader for each country)
and the youth exchange will promote the sense of responsibility towards common good through the lens of collective and creative recovery of abandoned/damaged spaces.
RESPECT has been imagined/conceived by three organizations: NCM "Ivan Pavao II" (Bosnia and Herzegovina), Ambasadoret e Paqes (Albania), and Caritas Italiana (Italy)
as part of a wider project: INSIDE!: Innovative cooperation for social and work inclusion of young people.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE