Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Još jedno uspješno predavanje u Kornici

Iuvenes 5. lipnja 3U subotu 03. lipnja u Kornici je održano i drugo predavanje o agrotehničkim mjerama u voćarstvu, ovaj put za polaznike iz Brčkog i Domaljevca. Predstavljene su uobičajene i suvremene tehnike obrade zemljišta, te korektivne mjere na zaštiti bilja. Predavači Jozo Miletić i Gorana Blažanović i ovo predavanje organizirali su u kontekstu integrirane proizvodnje, kao pojma koji je prerastao integriranu zaštitu, jer se sada mnogo više pažnje pridaje svakoj fazi radova s voćkama a ne isključivo preventivnoj zaštiti od bolesti i štetnika.

Iuvenes 5. lipnja 2Nakon ručka, u 13 h program je nastavljen u voćnjaku Zorg-In-a, gdje su polaznici prema uputama i pod nadzorom predavača, izvršili pregled i korekcije položaja i stanja voćki.  Program je završen u 16 h u Hrvatskom kulturnom sportskom društvu Kornica, uz dogovor za naredni susret 17. lipnja.

Iuvenes 5. lipnja 1Monika Malbašić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2021
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE