Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Iuvenes Fructus- predavanje o bolestima voća

Iuvenes Fructus bolest vocki 1U subotu 10. lipnja u Kornici je održano novo predavanje u sklopu projekta Iuvenes Fructus. Obzirom na visoke temperature u popodnevnim satima, ovaj susret je organiziran s praktičnim dijelom prijepodne. Polaznici su u voćnjaku Zorg-In-a nastavili s poslom koji je radila i druga skupina polaznika u prethodnom susretu. Platforma pričvršćena za voćarski traktor omogućila je pristup visokim dijelovima voćki, te su ih polaznici ispravljali i privezivali za potkonstrukciju, kako bi im olakšali pravilan razvoj.

Iuvenes Fructus bolest vocki 2Nakon ručka, u 13 h program je nastavljen predavanjem u prostorijama Hrvatskog kulturnog sportskog društva Kornica, koje je održala profesorica Gorana Blažanović, upoznavši polaznike s bolestima voća. Predavanje je pripremljeno i u tiskanoj formi, te dopunjeno video prikazima. S polaznicima iz Orašja i Novog Sela-Balegovca ponovno se družimo za 14 dana, a sljedeće subote na redu su polaznici iz Brčkog i Domaljevca.

Iuvenes Fructus bolest vocki 3Monika Malbašić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE