Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Animiranje kroz učenje i zabavu

Igre CopyČetvrti dan Specijalizacije animatora Vrhbosanske nadbiskupije započeo je kao i svi prethodni, sv. misom, a završio večernjom molitvom. Točke programa su različite, ali specijalizacija animatora je specifična po tome što se svaka prilika ujedno koristi i za jačanje duhovnosti i poziv mladima da teškoće u svom animatorskom radu nadilaze uz pomoć Božije riječ i po primjeru Isusa Krista.

Radionica CopyPrivući mlade danas je najlakše ukoliko im se uz određen sadržaj osigura igra i zabava. Shodno tome, današnje radionice su bile bazirane na tome kako ujedno educirati i zabaviti mlade te na kreativan način učiniti njihove aktivnosti netipičnim i atraktivnijim. U večernjim satima animatori instruktori su priredili Show magazin gdje su na komičan način prikazani pojedini događaji iz kampa. Specijalizacija animtora na samom je vrhuncui već imamo i prve dojmove:

Tanja Šutalo, animator instruktor:
Presretna sam što sam ovaj tjedan tu i što mogu dati svoj doprinos u animatorskom napretku ovih mladih. Smatram kako ova generacija posjeduje ogroman potencijal. Župljani župa iz kojih su sudionici specijalizacije mogu biti sretni jer je pastoralni život njihove zajednice već ojačan. Nadam se kako ćemo ovim tempom i raspoloženjem nastaviti do zadnjeg dana kampa- zaključila je Tanja. 

Radionica Ana Marija Copy Kristina Čuturić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE