Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Volonterizam kao životni stil framaša iz Domaljevca

Mladi iz domaDan nakon proslave međunarodnog dana volontera, na naš mail pristigla je vijest o vrijednim volonterima, framašima iz Domaljevca koji nakon prošlogodišnje volonterske akcije 72 sata bez kompromisa koju su proveli u staračkom domu Dobro Srce i dalje nastavljaju volontirati.

Na prvu nedjelju došašća, 03. prosinca u popodnevnim satima zakoračili smo u vrijeme adventa i u starački dom Dobro Srce u Domaljevcu unijeli toplinu nadolazećeg nam blagdana, Božića- kazali su nam Framaši iz Domaljevca.

Vrijeme je paljenja prve svijeće, zajedništva i ljubavi. Tu ljubav trebamo neprestano davati i širiti drugima, a ponajviše našim starima i nemoćnima. Oni žive u nadi da ćemo mi mladi donijeti promjenu u naša mjesta i biti nasljednici ovih područja. Potrebna im je jedna topla riječ i zagrljaj, zar traže puno? Pogled pun ljubavi i brige njima će uljepšati dan, a vjerujem i mladima koji to rade iz srca s puno ljubavi.

Rasplesani u domuOni su veseli, razigrani, željni pažnje a mi smo im to danas pružili našom posjetom, razgovorom, strpljenjem, igralo se tu i kolo i smijalo do suza! Iduća nedjelja će obilježiti naš ponovni susret s njima , vjerujem da ju čekaju s veseljem jednako kao i mi!- napisali su vrijedni mladi.

Ako i vi u svojoj župnoj zajednici radite slične ili iste stvari, pišite nam. Rado ćemo podijeliti vaše vijesti.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE