Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Drugo predavanje u sklopu projekta Iuvenes Fructus

Kornica drugo predavanje 2U subotu 07. travnja u Kornici održana je druga edukacija budućih mladih poljoprivrednika koja se održala na temu fiziologije voćnjaka. Projekt Iuvenes Frucuts koji realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s poduzećem Zorg In d.o.o. okupio je 14 mladih koji su slušali drugo predavanje koje je polaznicima održala prof. Gorana Blažanović.

Kornica drugo predavanje 3Posebnost susreta bio je i posjet predstavnika Biogenesisa, dipl.ing. agr. Milijan Lukić, te gosp. Miograd Dabić, predstavnik Eko planta Z koji su bili gostujući predavači. U svom obraćanju polazanicima, govorili su o prednostima organske proizvodnje te su svojim izlaganjem i dodatnim videozapisima obogatili znanja polaznika.

Nakon teoretskog dijela organiziran je obilazak voćnjaka Zorg-in.

Kornica drugo predavanje 1Amanda Đogas

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE