Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Uspješne edukacije za mlade u sklopu projekta Iuvenes Fructus

fructus novaU subotu 02. lipnja u Kornici održano je još jedno predavanje za mlade u sklopu projekta Iuvenes Fructus koje je započelo praktičnim dijelom edukacije. Polaznici druge grupe prorijedili su preostale plodove u voćnjaku Zorg-In, nakon čega su se upoznali s osnovnom voćarskom mehanizacijom na terenu.

Nakon praktične primjene, uslijedio je teorijski dio edukacije koju je vodio Jozo Miletić, gdje je predstavio svim polaznicima povijesni pregled razvoja mehanizacije, te njenu primjenu u suvremenom voćarstvu. I ovo predavanje dopunjeno je kratkim video prikazima, kroz koje su polaznici mogli bolje shvatiti rad strojeva. Polaznicima je predavanje pripremljeno i u printanoj formi.

Amanda Đogaš

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2021
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE