Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Kornica: Još jedno uspješno predavanje u sklopu projekta Iuvenes Fructus

iuvenes nova slikaU subotu 30. lipnja u Kornici je održano novo predavanje u sklopu projekta Iuvenes Fructus. Profesorica Gorana Blažanović polaznicima je predstavila najzastupljenije štetnike koji opterećuju domaće voćarske kulture, periode njihovog pojavljivanja, načine prepoznavanja, te osnovne mjere zaštite (iako će zaštita od štetnika biti detaljno obrađena kao posebna tema predavanja).

Nakon ručka, polaznici edukacije slušali su predavanje mr. agr. Emira Sejdića, predstavnika sjemenske zaštitarske kuće Syngenta na temu što su pesticidi, njihovo djelovanje te pozitivni i negativni učinci istih.
U praktičnom dijelu polaznici su pristupili povijanju grana kako bi omogućili bolje formiranje rodnih pupova za sljedeću godinu, te formiranje uzgojnog oblika i kako ne bi uslijed opterećenja rodom došlo do pucanja grana.

Amanda Đogaš

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2024
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE