Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Smijeh, pjesma i šala u sklopu projekta Iuvenes Fructus

Iuvenes 17 edukacijaU subotu 15. rujna u Kornici održana je sedamnaesta edukacija budućih mladih poljoprivrednika na temu berbe voća, a koja se održala u sklopu projekta Iuvenes Fructus, koji organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s poduzećem Zorg In d.o.o.

berba jabuka iuvenesEdukacija je imala naglasak na praktični dio, odnosno berbu jabuka. Razlog tome je što su prethodno okupljanje također bile pozvane obje grupe kada su imali priliku slušati teoretski dio edukacije. Dan edukacije iskoristili su za berbu jabuka gdje su se polaznicima pridružili i mnogi prijatelji vlasnika poduzeća Zorg In d.o.o. koji su taj dan bili na svečanom ručku u Kornici. Uz pjesmu i šale berača, dan je brzo protekao nakon čega je uslijedio zajednički ručak i druženje do večernjih sati.

 Amanda Đogaš

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE