Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Gromiljak: Započela volonterska avantura

Volonteri GromiljakMnogi mladi su već danas udružili snage i započeli s volonterskim aktivnostima. Među njima su i animatori i volonteri župe Imena Marijina Gromiljak koji danas volontiraju u centru za rehabilitaciju „Duga“ u Kiseljaku od 9.00 do 16.00 sati. Šestero mladih radi s djecom s poteškoćama u razvoju i pomažu im u rješavanju domaće zadaće, druže se, igraju u igraonicama te rade određene radionice i povjerene im zadatke.

volonteri s djecomLijepo je vidjeti i znati da i dalje ima onih koji su spremni pomoći na bilo koji način, bez kompromisa, pa i više od 72 sata. Mladi župe Imena Marijina će kroz ovu volontersku akciju realizirati još neke projekte, a neki od njih su čišćenje župne crkve i dvorišta, prikupljanje namirnica ispred trgovina Konzum i Bingo za siromašne i potrebite župljane i još mnoge druge. Veselimo se volontiranju i ove župe te s nestrpljenjem očekujemo nove informacije o aktivnostima župe Gromiljak.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2024
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE